De mogelijk is aanwezig om deel te nemen aan activiteiten die niet rechtstreeks door de PV worden georganiseerd maar wel worden gesubsidieerd door de PV.
 

Bowlingwedstrijden

Met de PV bowlingcompetitie ben je (buiten de vakantieperioden) zo'n 19 keer per jaar op donderdagavond (bowling Westerpark) gezellig uit. Er wordt gebowld om de 14 dagen en begint om 20.15 uur.
Er worden in 2 uur 3 games gespeeld. De competitie start in september en wordt gespeeld in teams van 4 deelnemers.
Hierbij staat gezelligheid voorop en komt winnen pas op de tweede plaats. Aan het einde van de competitie (in mei) wordt een slotavond georganiseerd en worden prijzen uitgereikt. De kosten per avond bedragen ca. € 40,00 per team (afhankelijk van de baanhuur).
Zowel mensen van buiten de gemeente, ex-medewerkers als medewerkers van de gemeente zijn welkom. Je kan opgeven als team van 4 personen, maar je kan natuurlijk ook individueel opgeven.
Meld je aan bij Richard Weel, toestel 8642 of via de mail R.M.Weel@zoetermeer.nl.

NK Veldloop Gemeente:

Elk jaar vindt de NK VELDLOOP GEMEENTEN plaats. Niet alleen de medewerkers van de Nederlandse gemeenten zijn uitgenodigd, maar ook de gemeenten uit EU-regiogemeenten. 
Je kan kiezen uit diverse afstanden. De gemeente Zoetermeer neemt de kosten voor deelname en de kosten voor een touringcar voor zijn rekening.
Per deelnemend PV-lid is er een bijdrage vanuit de personeelsvereniging.

Monique Bogaard zorgt voor de inschrijving en de verdere organisatie. Aanmelden via m.a.bogaard@zoetermeer.nl (vermeld je naam, e-mail adres, gewenste afstand, m/v, geboortedatum en wel of geen lid van de personeelsvereniging).