Lustrumfeest 2010

Lustrumfeest heeft plaatsgevonden bij V/d Zalm Westerpark nadat het bestuur 3 offertes (V/d Zalm Westerpark, Drie Hooibargen en Dekker) bestudeerd had.

Eigen bijdrage (toegangsprijs) voor het lustrumfeest was gesteld op € 12,-- (40! x 30 cent). Drukwerk bestond uit 600 toegangskaartjes (max. aantal) en 50 stuks posters (A3). Bestuur heeft overleg met politie gehad en gaf aan dat parkeren is toegestaan aan 1 zijde. Dit was aangegeven door bebording. Ook was het tijdelijk grasparkeren mogelijk gemaakt door de boomstammen tijdelijk te verwijderen.

V-bestuursleden waren op het feest herkenbaar d.m.v. badges. De toegangskaartjes (afscheurgedeelte) was gelijk een lot. Prijzen werden door de V/d Zalm Westerpark beschikbaar gesteld. Tijdens het feest is ook het nieuwe logo gepresenteerd en zijn er gadgets uitgereikt (mintdoosjes) voorzien van het nieuwe logo. Bestuur had diverse bands, DJ en acts ingehuurd om de leden te vermaken. Deze stonden op diverse locaties in V/d Zalm Westerpark opgesteld en/of op verschillende tijden. Ook stonden er diverse soorten buffetten op diverse locaties verspreid.

Het lustrumfeest was geslaagd (413 deelnemers)! Bestuur heeft meerdere leuke reacties mogen ontvangen. Welkomstdrankjes en de cocktailbar vonden gretig aftrek. Buffetten waren heerlijk. M.b.t. de diverse artiesten; ontvangst (politieagent) was zeer leuk. Funfoto was erg leuk en geslaagd. Act van Arnout Kruijshaar was grappig. Goochelaar was erg goed. In de ruimte met kamermuziek (Jazz) was rustig. Ook de disco was in het begin van de avond zeer rustig (stil) echter later op de avond (en toen het te koud was om buiten te zitten) stroomde de disco vol. Bowling werd ook goed benut. Van bootjes en midgetgolf is geen gebruik gemaakt.