Personeelsvoordeelwinkel

De “Gemeente Zoetermeer Personeelsvoordeelwinkel” biedt exclusieve kortingen op producten van bekende merken. De kortingen kunnen oplopen tot wel 70% op de reguliere winkelprijzen! Wekelijks zijn er nieuwe spectaculaire aanbiedingen te vinden, in de meest uiteenlopende categorieën. Ga naar de “Gemeente Zoetermeer Personeelsvoordeelwinkel” (www.personeelsvoordeelwinkel.nl(externe link)) en profiteer optimaal van het voordelige en afwisselende aanbod. De gebruikersnaam en het wachtwoord kunt u aanvragen bij de secretaris van de Personeelsvereniging. Wij wensen je voordelig winkelplezier!

Kortingslijst & aanbiedingen

Bij je lidmaatschap van de personeelsvereniging ontvangt je een ledenpas voorzien van je leden- c.q. lidmaatschapsnummer.

Op vertoon van je ledenpas krijgt je korting bij diverse bedrijven. De deelnemende bedrijven die korting verstrekken aan leden van de personeelsvereniging en de bijbehorende kortingsregeling vind je op de kortingslijst. Deze wordt ook regelmatig bijgewerkt.

ledenpas voor okt 2010                          Ledenpas na okt 2010

Ook ontvangt de personeelsvereniging regelmatig kortingsbonnen en/of andere speciale aanbiedingen. Deze worden via de E-mail kenbaar gemaakt waarna kortingsbonnen, op afspraak, afgehaald kunnen worden bij de secretaris van de PV.

Kortingslijst

Op de kortingslijst staan de bedrijven waar je, op vertoon van je ledenpas, korting krijgt.

Voor vragen en opmerkingen over de kortingslijst kan je terecht bij de secretaris van de Personeelsvereniging. 

Indien er gegevens op de kortingslijst staan die niet correct zijn of waarvan het bedrijf aangeeft niet langer de korting te willen verstrekken graag dit doorgeven aan de secretaris van de Personeelsvereniging, Raymond Dorstijn, telefoonnummer (079) 346 9620 of via personeelsvereniging@zoetermeer.nl

Diepvriesman

De diepvriesman is de specialist in Nederland in diepgevroren vlees, kip, vis, groente en aardappelproducten. Alles voor een heerlijke maaltijd met daarnaast nog een groot assortiment ijs en (diepvries)gebak. De Diepvriesman biedt ook een groot assortiment van 70 verschillende kant en klaar topmaaltijden bereid in een typisch Hollandse keuken.

Als pv-lid krijg je altijd 15% factuurkorting op de bestelling. De korting geldt ook op alle aanbiedingen! Bij de eerste aankoop krijg je een korting van 25%.

De Voordelen van de Diepvriesman:
Bij de Diepvriesman bestel je gemakkelijk vanuit huis telefonisch of online(externe link) uit een omvangrijk assortiment kwalitatieve maaltijdproducten. De bestellingen worden gratis bezorgd in heel Nederland.

Kortingsbonnen

De personeelsvereniging ontvangt regelmatig kortingsbonnen voor o.a. pretparken en andere zaken. Deze worden kenbaar gemaakt via de mail waarna ze, op afspraak, afgehaald kunnen worden bij de secretaris van de PV.

Verzoek aan de leden om alleen kortingsbonnen af te af te halen die men ook daadwerkelijk gaat gebruiken en in de hoeveelheid die men nodig heeft om ze het beperkte aantal dat de personeelsvereniging ontvangt efficiënt mogelijk te verdelen.